Vakıfbank İlkokulu

Vizyon: "Bilgi çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayabilen bireyler yetiştiren,sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, örnek ve önder bir eğitim öğretim kurumu olmaktır."

Misyon: "Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, vatan ve millet sevgisiyle dolu, bilgi çağının gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, ruh ve bedence sağlıklı,kendisiyle ve toplumuyla barışık, öğrenmeyi ilke edinmiş başarılı bireyler yetiştirmektir."

Başarılar: Her eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alan kurumlara ve özel okullara burslu öğrenci gönderilmektedir.

Saatler: Sabahçı Grup: 07:45 - 12:40 Öğleci Grup: 13:10 - 18:05
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencileriz, kendi imkanlarıyla buldukları özel servisler ile taşınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sınıflar düzeyinde yarışlar yapılmaktadır. Çocuk oyunları yarışmaları yapılmaktadır. Her sabah müzik eşliğinde kültür fizik hareketleri ile zumba yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: e-twinnig projelerinden uygun olanlar uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Bilgi Yarışmasında ilçe 1.si olmuştur.

Telefon - 0256 3131215

WEB - https://nazillivakifbankio.meb.k12.tr

Adres - Yeşil Mahalle 803.Sokak No.4 Nazilli Aydın

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Adres - Yeşil Mahalle 803.Sokak No.4 Nazilli Aydın

Ulaşım Minibüslerle sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km´dir.